Kategórie
 
 
 
 
 

Ako vyriešiť Valentína bez starostí?

Darčekom potešíte kedykoľvek. Ale práve na Valentína váš miláčik očakáva, že dostane „niečo“ výnimočné. Ako na to, aby ste boli aj vy za hviezdy?

 

Premýšľajte

Viete, čo ju/ho baví? O čom v poslednom čase hovorí? Aké veci má rada alebo rád? Pred ktorým výkladom sa najčastejšie zastaví, alebo čo v poslednej dobe zdieľa na sociálnych sieťach? Základná rada znie: Nekupujte darček bez rozmyslenia. Niekoho očarí romantická večera v luxusnom podniku, iného napríklad vstupenka do divadla alebo voucher na thajskú masáž, ale môžete potešiť aj plyšovým srdcom, nádhernou kyticou alebo naopak nejakým praktickým darčekom (že by vŕtačka s príklepom?).

Kde nakupovať?

Keď už viete, čo by ste asi tak chceli zaobstarať, máte dve možnosti. Pokiaľ sa potrebujete ešte s niekým poradiť a omrknúť veci v reáli, zvoľte kamenný obchod. Tá druhá možnosť je nákup na internete. Výhodou je samozrejme objednanie darčeka z pohodlia doma. Ďalším benefitom je, že mnoho predajcov ponúka priamo výber darčekov vhodných pre Valentína. A to vo všetkých oblastiach aj cenových reláciách. Skúste si zadať napríklad „najkrajší valentínsky darček“ a budú sa diať veci. :)

Čas je proti nám

Keď nakupujete na internete, nenechávajte objednávku na poslednú chvíľu. Áno, väčšina dopravcov ponúka doručenie do druhého dňa. Ale pozor, počíta sa až čas, kedy kuriér vyzdvihne váš darček u predajcu. Takže smelo do toho, ešte týždeň pred Valentínom máte napríklad čas zaobstarať originálny darček s venovaním.

Kúpte darček s venovaním

Existujú e-shopy, ktoré vybraný šperk (či inú vec) pripravia i s venovaním. Napríklad na e-shope www.kvety.sk nájdete celý rad najkrajších valentínskych darčekov v rôznych cenách – kytice, aranžmány, darčekové sety ako valentínsky darček pre ženu, valentínsky darček pre muža, dokonca aj s personalizovaným odkazom. Určite svoju polovičku potešíte. A navyše Vám darček prinesie kuriér spoločnosti 123 kuriér. Kuriér pre všetkých.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// // //
Plná (Desktop) verzia