Kategórie
 
 
 
 
 

Haló, je tu jar!

Hlási sa jedno z najkrajších období roka. Je potrebné nachystať hrabličky, motyky, lopaty, mulčovaciu kôru, kanvy a hadice, nakúpiť sadenice, semienka, potom farby, štetce - no, je toho veľa, čo budete potrebovať, pretože jar vás nenechá driemať.

Záhrada, to je téma!

Keď už chcete predsa len zvelebovať a pestovať, smelo do toho. Našťastie nemusíte strácať čas a všetko čo potrebujete na prácu, objednáte online. Pozor - vyberte si spoľahlivý e-shop aj spoľahlivého dopravcu, nech máte istotu, že nepremeškáte agrotechnické lehoty. Asi najviac sa v súvislosti s jarou hovorí o záhradách alebo balkónoch. Ako byť dobrým záhradníkom a čo robiť, to nájdete teraz úplne všade. Ale ako leňošiť, to vám nikto neporadí. Takže: kúpte si maličkosti, ktoré vás potešia. Poseďte v novom záhradnom nábytku, hojdačke alebo ležadle, užite si podvečer pohľadom na záhradné osvetlenie, počúvajte napríklad závesnú zvonkohru a nalejte si niečo dobré. Prezerajte katalógy a plánujte, čo by sa vám ešte hodilo.

Pusťte jar do bytu

To sa vyplatí, pretože aj keď bude vonku zima a slnko sa na nejakú dobu schová, máte jar stále na očiach. Osviežte domov jarnými alebo veľkonočnými dekoráciami či novými izbovými rastlinami. A ešte jedna rada, ako pustiť do bytu jar: vyzdobte byt látkami s jarnými motívmi. Objednajte si on-line pokojne napríklad krásne obrusy, závesy, a nemusíte troškáriť, aj spálňa si zaslúži jarnú posteľnú bielizeň!

Zhoďte zo seba zimu

Že ste unavení, bolí vás kĺby, vaša pleť je šedivá, a namiesto jarnej nálady je tu jarná únava? Tak zabrúste do e-shopov pre zdravý životný štýl alebo tých s drogériou a kozmetikou. Tam určite nájdete rady, ako aktivizovať a ozdraviť telo, vrátane odporúčaní tých správnych produktov.

Príroda je liečiteľka!

Chcelo by to nový bicykel alebo trekingové paličky, topánky a dobré športové oblečenie, nech na jar dobře vyzeráte. Naberajte vitamín D prirodzenou cestou, dýchajte zhlboka a tešte sa z jari.

Veľká noc v novom outfite

K jari patrí neodmysliteľne Veľká noc. Veľký kresťanský sviatok, na ktorý sa ale naozaj musíte vystrojiť! Určite si kúpte niečo nové na seba. Ach. Ešte, že máme tie e-shopy. Výber a objednávka nezaberie skoro žiadny čas a môžete sa tešiť, ako budete na Veľkú noc žiariť.

Pokiaľ už teda sedíte pri internete a objednávate jarné zásielky, je dobré vedieť, že sa nemusíte viazať len na slovenský e-shop. Váš obľúbený parťák v on-line, 123 kuriér vám totiž doručí objednávku z akéhokoľvek miesta na akékoľvek miesto na česko-slovenskom území počas 24 hodín po vyzdvihnutí vášho balíčka v e-shope. No a pozor! V celej svojej sieti doručuje balíky až do 50 kg.

Keď už sme pri tých balíkoch, tak radšej doplňme, že je tu pre vás jednoduchý spôsob, ako poslať svoj veľkonočný darček napríklad obľúbenej tete, ktorú na Veľkú noc nestihnete navštíviť. Zabaľte darček, objednajte prepravu na webe 123 kuriér, zaplaťte on-line a hurá, druhý deň u vás balík vyzdvihneme. Tretí deň sa bude teta už radovať z darčeka, a to aj v prípade, že bývate v Humennom a ona v Aši.

Tak krásnu jar a veselú Veľkú noc, priatelia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// // //
Plná (Desktop) verzia