Kategórie
 
 
 
 
 

Máme pre vás novinku a tou je spolupráca s Alzou, vďaka ktorej rozširujeme našu sieť o viac ako 500 Alzaboxov na Slovensku. Spolupráca prebieha na Slovensku aj v Českej republike.

 

Aby sme zlepšili naše služby a vám uľahčili čakanie, uvádzame novinku, ktorou je používanie časových okien pri doručovaní balíkov. Veríme, že vďaka tomu bude doručenie oveľa jednoduchšie a vám to skráti čakaciu dobu na vašu zásielku.

 

Ako na #výber prepravnej spoločnosti?

Zakladáte e-shop, alebo uvažujete nad zmenou prepravcu? S touto požiadavkou sa neustále stretávame aj u nás, v 123 kuriér/123 kurýr.
Podľa čoho sa rozhodovať, aby Váš výber bol správny?

 

Nakupovanie na internete má rastúcu tendenciu a medziročne rastie o desiatky percent. Ľudia nakupujú vtedy, keď sa im to hodí a len neradi sa viažu na prevádzkové hodiny kamenných obchodov. Navyše, pri elektronickom nákupe je častokrát zvýhodnená cena, darček navyše alebo bonusový bod na ďalší nákup.

 

Hlási sa jedno z najkrajších období roka. Je potrebné nachystať hrabličky, motyky, lopaty, mulčovaciu kôru, kanvy a hadice, nakúpiť sadenice, semienka, potom farby, štetce - no, je toho veľa, čo budete potrebovať, pretože jar vás nenechá driemať.

 

Máme tak nejako historicky zafixované, že práca sa delí na mužskú a ženskú. Avšak aj v mužských profesiách sú ženy úspešné. A naopak to platí tiež. Nebudeme sa púšťať do diskusie o pohlaví, ale sú odbory, do ktorých sa nám, či chceme alebo nie, ženy tak nejako „nehodia“.

 

Darčekom potešíte kedykoľvek. Ale práve na Valentína váš miláčik očakáva, že dostane „niečo“ výnimočné. Ako na to, aby ste boli aj vy za hviezdy?

 

 

Pred nástupom pandémie koronavírusu bola práca z domu (home office) spájaná len s úzkym počtom konkrétnych povolaní a radila sa k zamestnaneckým benefitom, hoci technika, digitalizácia a komunikačné kanály by rozšírenie takéhoto zapojenia do pracovného procesu umožňovali.

 

 

Je to tak každý rok. V súvislosti s Medzinárodným dňom žien ďakujeme za obetavosť, lásku a zdôrazňujeme, ako si vážime ženskú prácu v rodinách aj na pracoviskách. Áno, u viacerých pracovných pozícií si ťažko vieme predstaviť, že by ich vykonávali muži. Ale je tu aj opačný prípad. Viete si predstaviť ženu v čisto „mužskom“ povolaní? Tak napríklad v kuriérskych službách. A napriek tomu ste sa už určite stretli so ženou - kuriérkou.

mdž

 

Chystáte sa objednať prepravu balíka? Zahoďte za hlavu stres aj obavy, že to nezvládnete. 123 kuriér je v doručovaní zásielok špecialista. 

 

Potrebujete poslať balík na dobierku svojmu klientovi alebo predávate svoje výrobky na facebooku? Nemáte jasno v tom, ako funguje služba balík na dobierku? Práve pre vás je určený náš článok.

 

Využívate naše kuriérske služby a potrebujete spoľahlivo zabaliť oblečenie, aby balík dorazil v poriadku? Vieme, na aký obal by ste mali staviť.

 

Podriaďte výber obalového materiálu pre vašu zásielku jej charakteru. Obal má slúžiť na ochranu samotnej prepravovanej veci, preto mu venujte náležitú pozornosť. Ako bezpečne prepraviť elektroniku?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// // //
Plná (Desktop) verzia