Kategórie
 
 
 
 
 

Ako správne zabaliť balík na prepravu?

Chystáte sa objednať prepravu balíka? Zahoďte za hlavu stres aj obavy, že to nezvládnete. 123 kuriér je v doručovaní zásielok špecialista. 

Zabaľte svoj balík ako profesionál

Správne balenie zásielky je najdôležitejšie pri preprave Vášho tovaru. Na to, aby sme balík mohli spoľahlivo doručiť príjemcovi by malo balenie zásielky spĺňať niekoľko dôležitých bodov zabezpečenia. Na trhu je niekoľko typov a ponúk obalových materiálov ako napríklad kvalitné krabice z vlnitej lepenky, ktoré zaručujú vyššiu bezpečnosť a znižujú riziko poškodenia tovaru. Tiež je dôležité krabicu vystužiť výplňovým materálom - bublinkovou fóliou, vzduchovými vankúšikmi, či fixáciou polystyrénom, aby ste tovar zabezpečili proti pohybu. 

Rovnako dôležité je aj zalepenie zásielky. Najlepšie je balík prelepiť v tvare dojitého "H" tak, aby boli prekryté aj hrany balíka. Zároveň nesmie páska prekrývať prepravný štítok, aby bolo možné ho doručiť na správnu adresu a včas. Pokiaľ budete prepravovať tovar, ktorý si vyžaduje špeciálnu manipuláciu, nalepte na krabicu aj niektorú z manipulačných značiek.

Pokiaľ potrebujete poradiť, môžete sa pozrieť do nášho manuálu na balenie zásielok, kde nájdete všetko potrebné. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// // //
Plná (Desktop) verzia